Уручене награде добитницима 1. извлачења Мултимедијалног загребавања 2

17.12.2018.

Београд 17. децембар 2018. године – Државна лутрија Србије свечано је данас уручила награде срећним добитницима првог, од укупно четири, извлачења Мултимедијалног загребавања 2. У првом извлачењу Лутрија је доделила четири телефона марке Аппле иПхоне 8 и четири лаптоп рачунара Аппле МацБоок Аир 13, чија је вредност близу милион динара.

„Оно што је јако интересантно нашим играчима је и опција да сви неизвучени регистровани бројеви из претходна три извлачења учествују и у финалном, четвртом, када ће бити у прилици да освоје и аутомобил марке Смарт.“ изјавио је портфолио менаџер Државне лутрије Србије Драган Бјелан и додао да један учесник може учествовати у Мултимедијалном загребавању 2 са неограниченим бројем регистрационих бројева, па самим тим може освојити више награда по региону.

,,Јако сам срећна што сам добила  рачунар, наставићу да играм Греб Греб и надам се да ћу следећи пут освојити аутомобил’’ изјавила је Далиборка Божић из Панчева, добитница рачунара.

,,Имала сам 23 регистрациона броја и исплатило се. Наравно играћу и даље и надам се да ћу следећи пут добити неки новац’’ рекла је Снежана Васовић из Косовске Митровице, која је освојила телефон.  

 

 

Детектовали смо стару верзију интернет претраживача која није подржана.

Молимо вас да инсталирате последњу верзију интернет претраживача: