Pun pogodak u Borči

17.05.2018.

Glavnu premiju od 4.000.000 dinara instant srećke „Pun pogodak“ ogrebao je Negovan Savić (65) iz Borče. Negovan redovno kupuje samo instant srećku Pun pogodak, jer je verovao da će mu baš ona doneti dobitak, i tako je i bilo. Novac će iskoristiti da sebi poboljša kvalitet života, kao i kvalitet života svoje dece i unuka. Ostalim grebačima želimo ...

U Borči Bingo Plus

17.05.2018.

U 21. kolu igre na sreću Bingo srećni dobitnik Bingo Plusa je Srećko Stanojević (36). Srećko redovno igra Bingo već pet godina, i uvek je verovao da će se njemu dobitak osmehnuti, što se i desilo. Pozitivno raspoložen je stigao kod nas, i veselo nam je saopštio da će dobitak potrošiti na letovanje sa porodicom,  kao i na sitne radosti svoje troje d ...

U Pirotu Bingo Plus

08.05.2018.

U 20. kolu igre na sreću Bingo srećni dobitnik Bingo Plusa je Maja Filipović (24). Maja redovno igra Bingo sa sestrom i suprugom, a dobitak se baš njoj osmehnuo. Potrošiće ga na porodično letovanje i na radosti svoje ćerkice. Maju je dopratio suprug, a mi smo ih ispratili radosne i srećne uz čestitke. Čestitamo! Ko igra, taj i dobija!

U Nišu Bingo Plus

03.05.2018.

U 18. kolu igre na sreću Bingo srećni dobitnik Bingo Plusa je Goran Jovanović (51). Goran redovno igra Bingo već deset godina, i uvek je bio pozitivan da će se njemu jednom dobitak osmehnuti. U takvom raspoloženju je i stigao kod nas, i veselo saopštio da će dobitak potrošiti na putovanje kod sina u Ameriku. Čestitamo! Ko igra, taj i dobija!

U Ribnici Bingo 40+

17.04.2018.

U 16. kolu igre na sreću Bingo srećni dobitnik Bingo 40+ je Tomislav Pavlović (61).  Tomislav redovno igra Bingo, poseban mu je užitak da sa porodicom prati izvlačenje. Dobitak će dati deci, jer su za njega deca najvažnija. Siguran je da će nastaviti i dalje da igra igru na sreću Bingo. Čestitamo! Ko igra, taj i dobija!

Детектовали смо стару верзију интернет претраживача која није подржана.

Молимо вас да инсталирате последњу верзију интернет претраживача: