БМW X4 ОДВЕЗЕН У ОПШТИНУ ЗРЕЊАНИН

08.11.2018.

Државна лутрија Србије уручила ЕКСТРА ШАНСУ специјалног 86. ЛОТО кола

Београд, 7. новембар 2018. године - Државна лутрија Србије свечано је данас уручила ЕКСТРА ШАНСУ специјалног 86. ЛОТО кола, аутомобил марке БМW X4, у изложбеном салону Делта Моторс у Београду. Срећни добитник, Иван Белић, свој је тикет уплатио у Зрењанину, који је извучен у петак, 26.10.2018. године. 

„У првом моменту нисам ни знао да сам освојио ауто, мада се надам добитку са сваком уплатом. Одушевљен сам, посебно што сам до сад возио татин ауто.  Играм редовно ЛОТО и имам неку своју комбинацију насумично изабраних бројева и свакако планирам да га играм и убудуће.“ 

„Срећа је могућа, а данас се у то уверио и наш срећни добитник који се одвезао кући у свом новом аутомобилу. Ово је пети БМW X4 који смо свечано уручили од почетка године. Честитамо срећном добитнику и уједно бих најавио да чекамо другу највећу премију у историји игара на срећу у Србији, 79 седмицу, чији је наградни фонд фантастичних 4,5 милиона евра“ рекао је портфолио менаџер Државне лутрије Србије Драган Бјелан.

До сада седмицу је освојило 82 добитника, а скоро половина њих је своје добитне листиће уплатило у Београду. Ипак, највећа освојена сума од чак 4.876.482 евра, припала је срећном добитнику из Кањиже. До сада су извучене две седмице у вредности преко четири милиона евра, а највећи број добитника су мушкарци. 

Не пропустите прилику да играте ЛОТО. Извлачење следећег 90. кола је заказано за петак, 9. новембра, јер никад се не зна, можда баш ви, можда баш овог петка, постанете нови ЛОТО милионер!

 

Детектовали смо стару верзију интернет претраживача која није подржана.

Молимо вас да инсталирате последњу верзију интернет претраживача: