Честитамо на новим таблицама

19.01.2018.

И ове године Државна лутрија Србије се потрудила да својим играчима улепша новогодишње и божићне празнике, са чак два нова Мерцедес Бенз Ц200 аутомобила у БИНГО ЕКСТРА ШАНСИ. Добитници су по своје аутомобиле дошли расположени, не кријући срећу да су видели као другу шансу за добитак извлачење серијског броја потврде о уплати, у игри на срећу Бинго. Овогодишњи срећни добитници су Милица Шћекић из Београда, добитница у 59. ванредном колу и Младен Радовић из Чачака, добитник у 1. ванредном колу.

Милица Шћекић је приликом додела награде изјавила:“Толико сам узбуђена и једва чекам да га провозам. Осмислила сам прву дестинацију на коју ћу путовати са пријатељицом, али до тада ми остаје да провозам родитеље и пријатеље. Права је привилегија што сам власница овог луксузног аутомобила.“

Младен Радовић је имао у плану да замени свој стари ауто и додаје:“Ово је било као поручено. Имао сам утисак да је неко чуо које су моје жеље и послао ми је баш оно што ми је потребно. Једва чекам да се мојим Чачком провозам у новој лимузини“, кроз осмех нам одговара Младен.

Државна лутрија Србије увек изненађује и поклања, зато заиграјте БИНГО, јер КО ИГА ТАЈ ДОБИЈА!

 

Детектовали смо стару верзију интернет претраживача која није подржана.

Молимо вас да инсталирате последњу верзију интернет претраживача: