Јануарски дарови

06.02.2024.

Кад срећа покуца на врата то је знак да сте играли Лото, а како су се осећали наши добитници који су у јануарским колима освојили по један феноменалан џип Ford Kugu, открили су нам они сами.

Срећа никад већа завлада је у Панчеву тог деветог јануара. „Добио сам аутоооо“ - проломио се глас Срђана Симоновића (42) са терасе над Тамишом.

„Све је почело када је моја ћерка у једној шетњи угледала Лото и питала шта је то. Онда сам јој ја објашњавао како када освојиш Лото, можеш све да купиш: кућу, ауто, ма шта год желиш. Она ми је рекла како би она волела да купи пса ако освоји Лото. Тако смо и одиграли. Гледали смо извлачење сви породично и она је бацила листић када је видела да добитка нема. Међутим, на крају се извлачио ауто и баш ми смо били добитници. Супруга и ја смо скакали по кући, а она је била тужна јер није освојила куцу. На крају смо јој купили пса и назвала га је Фиби“ – открио нам је енергетичар из Панчева.

„За некога су Лото милиони, а за некога ситне радости“ – закључио је Срђан.

Александра Михајловић (62) добитница из Београда открила је како не пропушта да игра Лото и да зна све наше продавце јер је Лото њена рутина. Међутим, овакав добитак је њу посебно обрадовао јер ће баш Ford Kuga бити мамин поклон ћерки за венчање.

„Ћерка ми се удаје и не постоји бољи поклон за њу и зета. Поклонићу им џип“ – срећно је прокоментарисала Александра.

Срђан Симоновић из Панчева већ је испланирао породично путовање у Грчку новим џипом, али је и додао како сада сав новац иде на прасиће и част, јер овакав добитак треба прославити.

Срећа је на страни оних који играју, а ми из Државне лутрије Србије чекамо вас са новим добицима.

 

 

Детектовали смо стару верзију интернет претраживача која није подржана.

Молимо вас да инсталирате последњу верзију интернет претраживача: