Новогодишњи ЛОТО

29.01.2024.

Не постоји бољи почетак године од оног коју су имали верни играчи Лото игре. Они су својим кућама одвезли џипове Land Rover Discovery Sport из специјалних новогодишњих кола, а са нама су поделили делић своје среће.

Драган Којић, пензионер из Ковина, освојио је овај луксузни џип на дан када је отишао у пензију. "Овај датум је за мене посебно важан. Једва чекам да уђем колима у Ковин, јер моји мештани знају да сам освојио и сада ћу да их частим. Иначе, спремам славље за сто људи, па не осваја се овакав џип сваки дан" - поручио је Драган.

Још једна пензионерка, али из Београда, освојила је ауто. "Дуго играм Лото, а овај пут сам одиграла десет колона, и на деветој потврди је био добитак. Кад сам уплаћивала на уплатном месту испао ми је новчаник из руке, то је био неки знак. Ауто остаје у породици, поклонићу га ћерки" - рекла нам је Радмила Кондић са Чукарице.

Док пензионери имају своје срећно место за уплату, Милан Миловановић са Звездаре освојио је ауто играјући лото онлајн. "Звали су ме из Државне лутрије Србије јер сам освојио и петицу од 23.000 динара и онда сам сазнао да ми је блокиран налог јер имам и велики добитак, а то је овај прелепи џип" - изнео је Милан.

Породица Момиров са Новог Београда посебно је радосна. Једва су чекали да свој добитак поделе са децом којој до самог преузимања нису ни рекли. "Само сам жени рекао и сада једва чекам да са свима поделим вест, сада када сам узео кључеве свог новог џипа" - открио је Никола. Његова супруга нам је испричала да је први ауто који су купили када су се узели баш био ауто који је човек од кога су га купили освојио на играма Државне лутрије Србије.

Новосађанин Слободан Миражић је данима заборављао да уплати своје срећне бројеве и мисли да је баш то била добра тактика, јер га је чекао овај феноменални џип.

Свим играчима желимо да уживају у свом добитку.

 

 

Детектовали смо стару верзију интернет претраживача која није подржана.

Молимо вас да инсталирате последњу верзију интернет претраживача: