Све је ЕКСТРА!

19.01.2023.

Овако је гласила ЛОТО новогодишња кампања. И заиста све је ЕКСТРА - на лицима играча осмеси, у гаражама нови аутомобили. И то марке RANGE ROVER EVOQUE.

Њих пет одвезло је кућама своје нове аутомобиле, а са нама су поделили радост добитка.

Марија Марковић (31) из Београда није скидала осмех јер је, како каже, ауто баш по њеном укусу: "Нисам могла да замислим бољи новогодишњи поклон. Вест о добитку саопштио нам је наш комшија. У кући је настала радост. Тата је члан наше породице који уплаћује свако ЛОТО коло."

Породица Првуловић из Кладова одвезла је кући црвени џип. Драгутин Првуловић (70) открио нам је да ће ауто поклонити ћерки Наташи. 

Док је Микана Лазовића (72) из Ивањице добитак сачекао после 35 година игре. "Лото је моја омиљена игра и радујем се што сам добио овакав ауто. Возиће га цела породица.", открио нам је Микан.

Браћа Предраг и Ненад Симовић играју заједно ЛОТО већ 40 година. Овај пут је добитни листић био Ненадов, али добитак братски деле.

За крај Огњен Миљевић (46) из Барајева додао је: "Чуда су могућа. Свакоме бих препоручио да игра ЛОТО и да се нада добитку."

Играјте своје омиљене бројеве јер срећа је на страни играча! 

 

 

Детектовали смо стару верзију интернет претраживача која није подржана.

Молимо вас да инсталирате последњу верзију интернет претраживача: