Praznici u Lutriji

30.12.2021.

Dan pred doček nove 2022. godine sa širokim osmehom i tri nova Hyundai Tucson džipa sačekali smo prve srećne dobitnike iz 100, 101. i 102. Loto specijalnog kola.
Srećni gradovi u koje će odvesti svoje nove automobile bili su Veliko Gradište, Beograd i Bački Karlovac.

„Od 24. marta 1980. godine igram Loto i to sistem od devet brojeva. Međutim, ovaj put sam odigrao brojeve u koje sam uvrstio datum rođenja moje unukice Danice. I ona mi je bila talična“ – otkrio nam je Miladin Đukić (65) iz Beograda.
Nebojša Pantović (56) iz Banatskog Karlovca došao je sa svojom mezimicom Marijom po automobil: „Marija je napunila 18 godina i nagovaram je da polaže vožnju. Ovo će joj biti odličan motiv.“

Porodica Pantić iz Velikog Gradišta otkrila nam je da su ljubitelji brenda Hyundai te je radost za osvojeni automobil još veća. 
„Ja sam taj koji igra Loto i ne preskače nijedno kolo, međutim moja supruga je proverila listić i videla da imamo dobitak. Radost u porodici je velika, a automobil mi je došao kao poklon od Lutrije za moj 50. rođendan, koji je 5. januara“ – sa nama je sreću o dobitku podelio Slađan.

U Državnoj lutriji Srbije su praznici krenuli malo ranije, ali već u prvim danima nove godine očekujemo nove srećne dobitnike iz narednih specijalnih Loto kola.

 

Детектовали смо стару верзију интернет претраживача која није подржана.

Молимо вас да инсталирате последњу верзију интернет претраживача: