URUČEN AUTOMOBIL HYUNDAI TUSCON

21.04.2020.

Beograd, 21. april 2020. godine - Državna lutrija Srbije svečano je danas uručila EXTRA ŠANSU specijalnog 25. LOTO kola, automobil marke Hyundai Tuscon, u izložbeno – prodajnom salonu Hyundai automobila u Beogradu. Srećna dobitnica Biljana Mihailović, svoj listić uplatila je u Velikoj Plani. 

,,U trenutku kada sam shvatila da sam baš ja osvojila ovaj prelepi automobil bila sam jako iznenađena. Ovog puta sreća je bila na mojoj strani, jer sam baš planirala sebe da počastim novim automobilom’’, izjavila je Biljana Mihailović i dodala da se raduje prvoj vožnji svojim Hyundai - em.

Takođe, u petak, 17. aprila, pred najradosniji hrišćanski praznik - Uskrs, izvučena je i sedmica u vrednosti od fantastičnih 450 hiljada evra, a dobitni listić uplaćen je u Kuli. U narednom 32. kolu Igre na sreću LOTO, premija će iznositi 35.000.000 dinara, dok će Loto Plus dobitak biti vredan čak 1.460.000 evra. 
Važno je da napomenemo da građani koji igraju naše igre zajedno sa nama pomažu i one kojima je pomoć najpotrebnija, od finansiranja sporta i omladine, Crvenog krsta Srbije do organizacija čiji je cilj unapređenje socijalno - ekonomskog i društvenog položaja osoba sa invaliditetom, jedinice lokalne samouprave, kao i za lečenje retkih bolesti.
Državna lutrija Srbije poziva svoje igrače da i u narednom periodu koriste u što većem broju online platformu za odigravanje igara Loto i Bingo.
 

 

Детектовали смо стару верзију интернет претраживача која није подржана.

Молимо вас да инсталирате последњу верзију интернет претраживача: