Важно обавештење о мерама предузетим током периода ванредног стања

17.03.2020.

У складу са најновијим препорукама Владе Републике Србије, а на основу одлуке председника Александра Вучића о увођењу ванредног стања на целој  територији Републике Србије, у циљу превенције ширења корона вируса, као и заштите играча и запослених у Државној лутрији Србије, обавештавамо о следећем:


•    Лото и Бинго извлачења обављаће се у редовним терминима до даљњег.
•    Исплате добитака играчима обављаће се по редовној процедури. 

 

Како нам је сигурност запослених и наших играча на првом месту, сва продајна места Државне лутрије Србије раде, у складу са следећим правилима понашања:


•    Ограничава се број играча који истовремено могу да бораве у једном  продајном месту, највише две особе у просторији, при чему је потребно водити рачуна и о удаљености између особа - од 2 м2. У продајним објектима до 4м2 може бити само један грађанин.
•    Продајна места ће поштовати све санитарне и хигијенске норме, редовно ће се дезинфиковати радне површине, а запослени ће користити маске и рукавице. Позивамо вас да што више играте Лото и Бинго онлине.

Играчи своје уплате могу да обаве путем продајне мреже наших партнера: трафике, мењачнице, трговине, као и путем онлине платформе на нашем сајту. 

Од продајних места Државне лутрије Србије тренутно ради само седиште Лутрије у Ускочкој 4-6, Београд, од 10 до 15 часова, а у складу са мерама Владе Републике Србије, које се спроводе због уведеног ванредног стања на територији Републике Србије, донели смо одлуку да привремено затворимо сва остала продајна места.


Рад запослених у стручним службама се  редукује  у складу са  потребама посла и организује се посао према унапред дефинисаном распореду руководилаца  организационих јединица, а који укључује рад у канцеларијама и рад од куће.

Љубазно молимо за разумевање  током трајања превентивних мера и још једном позивамо на одговорност према себи и другима.

За сва ваша питања молимо да се обратите нашем Кол центру или нас контактирајте путем е-маила и друштвених мрежа. 
Чувајте ваше здравље и здравље људи у вашем окружењу придржавајући се свих прописаних мера у периоду пандемије изазване вирусом Цовид – 19

 

Детектовали смо стару верзију интернет претраживача која није подржана.

Молимо вас да инсталирате последњу верзију интернет претраживача:

euforijaSlika