Srećnim Loto igračima dodeljeni automobili Hyundai Tucson

21.02.2020.

U sredu 19. februara 2020. u salonu automobila “Hyundai Srbija” dobitnicima igre na sreću Loto uručeni su ključevi šest automobila Hyundai Tucson.

Državna lutrija Srbije je u prazničnim kolima igre na sreću Loto usrećila šest dobitnika: Slobodana Antonijevića (75) iz Beograda, Slađana Simića (53) iz Svilajnca, Đera Mijatov (35) iz Zrenjanina, Moravka Simović (73) iz Gornjeg Milanovca, Milan Mašić (71) iz Beograda i Iveta Lauko (25) iz Stare Pazove.

Milan Mašić se nije nadao dobitku, ali je srećan što je sreća i njega sačekala.

„Poznat mi je osećaj sreće kada nešto osvajam, jer sam već dobio šesticu na Lotou. Nastavljam da igram igre na sreću i nadam se novom dobitku.“

Naša srećna dobitnica iz Gornjeg Milanovca igra Loto od 1973. godine, ali kako nam je rekla prvi put je dobila ovako vredan poklon u životu.

Sa druge strane, dvadesetpetogodišnja Iveta očekuje proširenje porodice u avgustu te joj je nov automobil dobro došao.

Đeru Mijatovu iz Zrenjanina Hyundai Tucson je bio idealni poklon za 35. rođendan. Sada već jedva čeka da provoza svoj novi automobil.

„Dok igram Loto uvek se nadam dobitku, ali ovako vrednu nagradu nisam dobio unazad 15 godina“, rekao nam je Slobodan Antonijević iz Beograda.

Čestitamo srećnim dobitnicima!

 

 

Детектовали смо стару верзију интернет претраживача која није подржана.

Молимо вас да инсталирате последњу верзију интернет претраживача: