Uručeni ključevi automobila srećnoj dobitnici specijalnog prazničnog LOTO kola

21.02.2019.

Beograd, 21. februar 2019. godine – Državna lutrija Srbije svečano je danas uručila ključeve drugog automobila Audi A4 srećnoj dobitnici iz Beograda, koji je izvučen tokom prazničnih LOTO kola.
 
 „Ovaj mesec će svakako biti zapamćen kao mesec velike radosti i uručenja istorijskih premija. Danas smo uručili ključeve automobila A4 srećnoj dobitnici Danici Dikić iz Beograda, koja je imala najviše sreće u novogodišnjoj noći, u okviru specijalnog LOTO kola. ” rekao je portfolio menadžer Državne lutrije Srbije Dragan Bjelan.
Ovim je zaokružen ciklus dodele automobila srećnim dobitnicima prazničnih LOTO i BINGO kola koja se već tradicionalno organizuju na radost svih igrača. Državna lutrija Srbije i ubuduće će nastaviti da igračima pruža zabavu i mogućnost da osvoje vredne premije i nagrade, a uskoro stižu noviteti o kojima će se pričati.
Važno je napomenuti da građani koji igraju naše igre zajedno sa nama pomažu i one kojima je pomoć najpotrebnija, jer Državna lutrija Srbije kroz nadoknade za priređivanje klasičnih igara i poreze, u Budžet Republike Srbije uplaćuje, na godišnjem nivou, velika finansijska sredstva, koja se dalje raspoređuju za finansiranje sporta i omladine, Crvenog krsta Srbije, organizacije čiji je cilj unapređenje socijalno - ekonomskog i društvenog položaja osoba sa invaliditetom, jedinice lokalne samouprave, kao i za lečenje retkih bolesti.
 

 

Детектовали смо стару верзију интернет претраживача која није подржана.

Молимо вас да инсталирате последњу верзију интернет претраживача: