Uručen Smart automobil dobitniku „MULTIMEDIJALNOG ZAGREBAVANjA 2“

21.01.2019.

Beograd 18. januar 2019. godine – Državna lutrija Srbije je svečano uručila glavnu nagradu, automobil Smart, srećnom dobitniku drugog kruga „MULTIMEDIJALNOG ZAGREBAVANjA“, Krstu Nikoliću iz Beograda. Pored automobila, u ovoj nagradnoj igri dodeljeni su i telefoni iPhone 8 i laptop računari MacBook Air. Vrednost ukupnog nagradnog fonda iznosila je preko pet miliona dinara.

„Zadovoljni smo postignutim uspehom u drugom po redu „MULTIMEDIJALNOM ZAGREBAVANjU“ koje smo organizovali, svakako da spremamo još lepih iznenađenja za naše verne igrače i zadovoljni smo kako je nova godina počela,“ izjavio je portfolio menadžer Državne lutrije Srbije Dragan Bjelan i dodao da svi željno iščekuju da se novi LOTO milioner javi. Prema dosadašnjem iskustvu dešavalo se da prođe i mesec i po dana do tog prvog kontakta, a otkrivanje identiteta novog milionera isključivo zavisi od toga kako se on izjasni, što je u skladu sa Zakonom o igrama na sreću Republike Srbije. 
 
Kada je drugi krug „MULTIMEDIJALNOG ZAGREBAVANjA“ u pitanju, naročito je interesantno da smo ovaj put ravnopravno podelili učesnike po regionima i tako im dodatno uvećali šanse za dobitak. Mesta iz kojih nagrađeni dolaze su: Aleksinac, Alibunar, Beograd, Čačak, Ćirikovac, Kosjerić, Kosovska Mitrovica, Kraljevo, Kula, Mali Zvornik, Niš, Pančevo, Petrovac na Mlavi, Stara Pazova, Vladimirci, Vršac i Zubin Potok. 

Nagradna igra „MULTIMEDIJALNO ZAGREBAVANjE 2“ počela je 24. novembra i trajala je do petka, 21. decembra 2018. godine. Od ukupno 41 srećnog dobitnika, u dva kruga nagradne igre „MULTIMEDIJALNO ZAGREBAVANjE“, četiri učesnika svoje srećke nije sačuvalo, a samim tim im nagrade nisu uručene. Kao društveno odgovorna kompanija, Državna lutrija Srbije svoje poslovanje usmerava na direktan doprinos zajednici u kojoj posluje, pa će i neuručene nagrade uskoro biti donirane ustanovama kojima će biti od značajne koristi. 

Građani koji učestvuju u klasičnim igrama na sreću, zajedno sa nama pomažu onima kojima je pomoć najpotrebnija. Državna lutrija Srbije kroz nadoknadu za priređivanje klasičnih igara i poreze, na godišnjem nivou obezbeđuje značajna finansijska sredstva za namenska primanja budžeta, a koji se koristi za finansiranje Crvenog krsta Srbije, organizacija osoba sa invaliditetom i drugih udruženja čiji je cilj unapređenje socijalno-ekonomskog i društvenog položaja osoba sa invaliditetom i drugih lica u stanju socijalne potrebe, ustanova socijalne zaštite, sporta i omladine, lokalne samouprave i lečenja retkih bolesti.
 

 

Детектовали смо стару верзију интернет претраживача која није подржана.

Молимо вас да инсталирате последњу верзију интернет претраживача: