euforijaSlika

 

 

Državna lutrija Srbije pomogla malom Vladimiru da ode na operaciju srca

19.02.2014.

Sedmogodišnji Vladimir Đorđević, koji godinama vodi rat protiv teških bolesti, konačno je uspeo da otputuje u Tursku na operaciju srca, koja je bila zakazana za 17. februar.

Posle pisanja dnevnog lista Blic, porodici malog Vladimira javili su se mnogi humani ljudi koji su pomogli u prikupljanju sredstava za operaciju u Turskoj. Svoj doprinos dala je i Državna lutrija Srbije, uplativši preostali deo novca koji je nedostajao kako bi Vlada sa svojom porodicom krenuo na put. Vršilac dužnosti direktora Državne lutrije Srbije, gospodin Branimir Božović, poručuje svima da u ovako teškim situacijama treba da podržimo jedni druge i pomognemo koliko god možemo.

"Zahvaljujemo se svim dobrim ljudima koji razumeju kroz šta prolazimo i koji su nam pružili podršku i pomogli da sakupimo dovoljno novca za operaciju našeg sina. Nakon ove operacije u Turskoj, Vladimira čeka još jedna operacija na mozgu koja će se obaviti u Rusiji, i iskreno se nadamo da ćemo i za nju uspeti da prikupimo dovoljno novca", kaže otac malog Vladimira, Siniša Đorđević.

 

Детектовали смо стару верзију интернет претраживача која није подржана.

Молимо вас да инсталирате последњу верзију интернет претраживача: